KUTSE uue toote turule toomise meistriklassi

Kutsun teid koos 2-3 meeskonnaliikmega osalema EASi „Uue toote turule toomise meistriklassis"!

Uue toote turule toomise meistriklass sobib ettevõttele, kel on olemas omatoote prototüüp või idee, mille turule toomise plaaniga meistriklassis tööle hakatakse. Varasem toote turule toomise kogemus ei ole siin meistriklassis eelduseks.  

Tegemist on omamoodi intensiivkursusega, sest töötades oma ettevõtte meeskonnaga kogenud ekspertide ja praktikutest koolitajate käe all, valmib kahe kuu jooksul detailne toote- ja ettevõttespetsiifiline plaan koos eelarve ja tegevuskavaga, mis aitab teie tootel edukalt turule tulla.

2019. aasta kevadel algav ehk märtsist maini kestev meistriklass koosneb:

  • neljast praktilisest töötoast Tallinnas, mille viivad läbi kogemustega koolitajad Jakob Saks, Roman Zahharov ja Kaarel Mikkin
  • töötubade vahepealsel ajal toimuvatest individuaalsetest kohtumistest valdkondlike ekspertidega (Argo Sildvee, Ingrid Joost, Margus Jakobson, Mihkel Güsson, Ott Pabut, Tarmo Härmaorg, Tauri Tuubel, Kaarel Mikkin ja Roman Zahharov), kus arutate ettevõttest lähtuvaid väljakutseid ning plaani. Kohtumisi toimub 12h ulatuses ning ka need toimuvad Tallinnas.

Ekspertide ja koolitajatega saate tutvuda siin

  • intensiivsetest iseseisvatest kodutöödest, mis viivad meistriklassi lõpuks valmiva detailse toote turule toomise plaanini.

Meistriklassi omaosalustasu ettevõtte (2-3 liiget) kohta on 900 eurot (+ km). Programmi ülejäänud maksumuse katab Euroopa Regionaalarengu Fond.

KANDIDEERIMISE TÄHTAEG on 5 märts 2019.

REGISTREERUDA saab SIIN   

Võimalik on registreeruda ka sügisesse gruppi.

Lisainfot saate EASi lehel või kontakteerudes toode.turule@bda.ee:

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse partneriks Uue toote meistriklassi ellu viimisel on BDA Consulting OÜ: toode.turule@bda.ee

 

Lugupidamisega

Teele Toots
BDA Consulting OÜ
Tatari 64, Tallinn 10134
tel +372 510 8777