Arenduskeskuses alustas tööd uus vabaühenduste konsultant

SA Järvamaa Arenduskeskuse vabaühenduste uus konsultant on Elo Öösalu

Elo on omandanud Mainori Majanduskoolis majandusalase kõrghariduse  (MBA) ja töötanud  inimestega palju aastaid. Ta on olnud kahe MTÜ looja, palju osalenud vabatahtlikuna. „Kodanikuühenduste aitamine nende unistuste elluviimisel tundub olema just see, mida sooviksin edaspidi teha. Tänu pikaajalisele töökogemusele ja isiklikele huvidele, olen kursis vabaühenduste valdkonnas toimuvaga".

Inimeste tegutsemistahte toetuseks ja vabaühenduste arenguks on Elol hea organiseerimisvõime, korralik stressitaluvus ning ta on ülesannete täitmisel täpne ja vastutustundlik.

Elo on varasemalt Järvamaa Arenduskeskusega koostööd teinud, kui oli projektis „Entrum" noortele start-up´i käivitamise mentor ning samuti on Elo läbinud „Alustava ettevõtja" koolituse.

Elo ütleb, et üks tema kirgedest on õppimine, mis tähendab, et talle meeldib end pidevalt koolitada püüdlemaks koostööpartnerite ja kolleegidega üheskoos ühiste eesmärkide poole.

Elo tööülesanneteks SA Järvamaa Arenduskeskuses on alustavate ja tegutsevate vabaühenduste ning sihtasutuste nõustamine, koolituste ja infopäevade korraldamine, maakonnas toimuva Ühisnädala ettevõtmiste korraldamine ja koordineerimine ning üle-eestilistes projektides kaasa löömine. Elo Öösalu alustas vabaühenduste konsultandina tööd 10. oktoobril.