« Tagasi

Järvamaa Ettevõtete Akadeemia alustas esimest hooaega.

16. septembril kogunesid Paides maakonna tootmisettevõtete esindajad, et saada osa uuest loengute, kohtumiste ja õppereiside sarjast. Kooskäimiste peamine eesmärk on omavahel praktiliste kogemuste vahetamine, kontaktide loomine ja koostöövõrgustiku elavdamine.
Esimese päeva teemaks oli "Kohalik omavalitsus (KOV) ja ettevõtlus".
 
Esines Tartu ülikooli majandusteaduskonna lektor Jaan Looga, MA, kes tutvustas KOVide erinevaid võimalusi kohaliku ettevõtluse toetamiseks.
Seminari teises pooles toimus Järvamaa ning naabermaakondade KOV juhtide paneel. Esinesid endine Kohila vallavanem ja tänane Riigikogu liige Heiki Epner, Järva valla vallavanem Rait Pihelgas ja Lääneranna valla vallavanem Mikk Pikkmets. Päeva moderaatoriks oli Ermo Brecher, tegutsevate ettevõtete konsultant Järvamaal.
 
Järgmine loengupäev toimub kolmapäeval, 21. oktoobril kell 15.00-17.00 Türi Kultuurikeskuse seminariruumis. Seekord on teemaks „Räägime rahast".
 

 

* Koolitustel osalemise toetust käsitletakse vähese tähtsusega riigiabina (VTA).

Järvamaa Ettevõtete Akadeemia toimub PATEE (Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtluse edendamiseks) projekti raames ning Euroopa Regionaalarengu Fondi ja Järvamaa Omavalitsuste Liidu toel.

Koolituste koordinaatoriks on Kristina Gudinas.

Küsimuste korral helista telefonil 5039073 või e-post: kristina@jarva.ee