« Tagasi

10 põhjust, miks olla Töötukassa sõber

15. detsembril algusega kell 15.00 Järvamaa Ettevõtete Akadeemia veebiseminaril (Zoomis) tutvustatakse osalejatele Eesti Töötukassa teenuseid. Lektoriteks Töötukassa Järvamaa osakonna tööandjate konsultant Aleksandra Kazakova ja karjäärinõustaja Pia Piirmets.

 

Tutvustatakse „Tööta ja õpi!" töötust ennetavaid teenuseid, mis on mõeldud töötajatele, kes vajavad tuge töökoha vahetamisel või tööl püsimisel oskuste puudumise või aegumise tõttu; samuti tööandjatele, et toetada neid vajalike oskustega tööjõu leidmisel ja ettevalmistamisel ning ümberkorralduste läbiviimisel. Karjäärinõustaja annab ülevaate, millised on toetatavad koolituserialad ja kes kuuluvad "Tööta ja õpi" programmi meetme sihtrühma.

Räägime enamlevinud võimalustest, mida saame tööandjatele pakkuda. Anntakse ülevaate hetkel tööd otsivatest inimestest ning tutvustatakse, millised teenused toetavad tööandjat töötajate värbamisel: nt töövahendus, tööpakkumiste sisestamine ja kandidaatide leidmine e-töötukassa kaudu, palgatoetus, koolitustoetus, teenused erivajadusega inimese tööle võtmisel. Info- ja värbamispäevade korraldamine läbi töötukassa toel.

 

Registreeri ennast koolitusele SIIN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uudise koostas
Krisina Gudinas
kristina@jarva.ee
tel.5039073