« Tagasi

Personalijuhtide arenguprogramm alustab 23. märtsil

Sihtasutus Järvamaa kutsub osalema praktilisse personalijuhtimise arenguprogrammi„Personalijuhi eneseareng ja tööalane meisterlikkus", mis algab 23. märtsil 2022. Arenguprogrammi eesmärgiks on anda personalijuhtidele teadmised ja praktilised tööriistad muutustega toimetulekuks organisatsiooni ja juhi kui üksikisiku  tasandil. 

 

Elame ettearvamatus  maailmas ja  töötame kiiresti muutuvates oludes. Prognoosid ja pikaajalised plaanid ei pruugi olla usaldusväärsed. Varasemad kogemused peaksid liitma agiilse tulemusjuhtimise vajaduses uued, ajas ja olukordades toimivad alternatiivsed tegevusviisid. Võimalus eesmärkide saavutamiseks on meie  endi potentsiaal. Suutlikkus edasi liikuda,  uskudes, et  võimalused avanevad ka  kaootilises maailmas tagab organisatsiooni püsimajäämise ja arengu. Sellise hoiaku saavutamiseks peame olema iseendaga kooskõlas.

Arenguprogrammis on kokku 5 praktilist koolituspäeva, kus lähtutakse personalijuhi kutset läbivatest kompetentsidest ning NLP-s tuntud muutuste loogiliste tasandite mudelist. Mudel pakub raamistiku otsustamaks, millisel tasandil töötamine  annab  soovitud muutuse, seda nii juhi isiklikus kui ka organisatsiooni kontekstis.

Koolitus toimub: 23.märts, 31.märts, 6.aprill, 18.aprill ja 27.aprill. Koolitus algab kell 10.00 ja orienteeruv lõpp on kell 16.00. Koolituspäeva pikkus on 6 akadeemilist tundi. Koolitus toimub Paides, Wabakohvikus (aadressil Keskväljak 12). Lisaks toimub 5. mail ringreis Ida-Virumaa ettevõtetesse.

Arenguprogrammi ootame Järvamaa tegutsevaid ettevõtjaid või ettevõtete esindajaid, kes on motiveeritud ennast arendama, teevad kaasa kõik praktilised harjutused ja osalevad arenguprogrammi kõigil viiel päeval märtsist aprillini. Koolituse sisu vastab Personalijuht 6 ja 7 kutsestandardile.

Koolitajaks on Kadri Koha (TLÜ Aasta Koolitaja 2010, Jõgevamaa aasta koolitaja 2021). Kadri on omandanud täiskasvanute koolitaja kutse, tase 7.

 

 

Koolituse läbinu:
-          teab enesejuhtimise ja muutustega toimetuleku meetodeid ja kasutab neid oma töös;
-          oskab ennast ja oma tegevust personalijuhina analüüsida;
-          määratleb organisatsioonikultuuris enda loomeprotsessilist rolli;
-          omab agiilse tulemusjuhtimise praktilisi tööriistu.

MIKS OSALEDA?

-          Teemamoodulid käsitlevad personalijuhtimise kompetentse, mis on seotud isiksuse arenguga, moodustades ühtse terviku ning käsitledes
erinevaid võimalusi, kuidas oma meeskonna potentsiaali läbi teadliku personalijuhtimise paremini esile tuua ning muutustega toime tulla;
-          Tunnistus kogu programmi läbinutele;
-          Programmi rahaline väärtus kokku: ca 550 EUR/üks osaleja;
-          Kogu programmi maksumus Sulle: 75 EUR;

 

Grupi suuruseks on kuni 20 osalist ning vajalik on eelregistreerumine. Ühest ettevõttest ootame kuni 2 osalejat.
REGISTREERI ennast hiljemalt 16. märtsiks 2022

 

Sihtasutus Järvamaa jätab endale õigused teha programmis muudatusi.

Lisainfot programmi kohta jagab Kristina Gudinas
SA Järvamaa
kristina@jarva.ee
tel. 5039073