Ühiskondlike algatuste inkubaator alustab taas!

Eesti ainus ühiskondlike algatuste inkubaator NULA alustas 18.veebruaril oma viiendat hooaega ja otsib mõjusaid ideid ühiskonna valupunktide leevendamiseks.

NULA inkubaatoris saavad kokku kodanikualgatus ja eraettevõtlus, et kasvatada ideedest tõeliselt toimivad sotsiaalsed algatused. Poole aasta pikkuse programmi jooksul algseid ideid testitakse ning arendatakse kogenud mentorite ja tegutsevate ettevõtjatega koos edasi. Kodanikuühiskonna Sihtkapitali ja Heateo Sihtasutuse poolt 2016. aastal ellu kutsutud inkubaatori on aastate jooksul läbinud 30 algatust ning 12 neist on saanud ka kuni 25 000 euro suuruse starditoetuse.

NULA vilistlaste seas on näiteks noorte tehnikaharidust elavdav SPARK Makerlab, Ida-Viru noori IT-ettevõtetesse praktikale vahendav Spinner, ühekordsete topside kasutust vähendav Topsiring, asendusõpetajaid koolidesse vahendav Asendusõpetajate platvorm, erivajadustega inimeste transpordivõimalusi avardav Tugitakso, eakaid ja noori omavahel kokku viiv Jututaja ja kümned teised algatused.

Et oma lahendusidee jaoks inspiratsiooni koguda, teiste ärksate inimestega kohtuda ja juba tegutsevate sotsiaalsete ettevõtjate kogemustest õppida, kutsume inspiratsiooniõhtutele, mis toimuvad:

11.03 Tartus (Tartu Loodusmajas)

12.03 Tallinnas (Vivistop Telliskivis)

18.03 Narvas (Narva Kolledzis)

Inspiratsiooniõhtute täpsem info Nula Facebookis!

Kui aga idee on olemas, tuleks täita lihtne vorm inkubaatori kodulehel [nula.ee ] ning saata see hiljemalt 23. märtsil aadressile nula@kysk.ee

Palume jagada teavet NULA uue hooaja kohta ka oma infokanalites, et ükski hea idee ei jääks kasvuvõimalusest ilma.

Lisainfo:

Muudame koos elu Eestis paremaks!