Töötukassa kutsub tööandjaid Paides toimuvale seminarile

Eesti Töötukassa korraldab tööandjatele seminari „Kuidas märgata, hoida ja toetada vähenenud töövõimega töötajaid", mis toimub 30. septembril kell 9.40-14.30 Paide Muusika- ja Teatrimaja kammersaalis.

Seminar annab kasulikku teavet, kuidas töötajat tervena hoida ja kuidas toetada tervisega seotud murede korral. Tutvustame töötukassa teenuseid. Saate teada, kuidas rääkida töötaja tervisest nii, et kõik võidavad. Tervisekontroll ja sellest kasu pikemas perspektiivis. Kuidas ennetada, ära tunda ja tegeleda peamiste vaimse tervise muredega töökohal. Kuidas rääkida töötajaga vaimse tervise teemadel, kui probleem on juba tekkinud.

Oodatud on ettevõtete, asutuste juhid, personalispetsialistid, töökeskkonnavolinikud, -spetsialistid ja teised inimeste juhendamisega seotud töötajad.


  9.40 - 10.00   kogunemine ja tervituskohv

10.00 - 10.10   sissejuhatus
10.10 - 11.30   Erivajadustega töötaja märkamine ja toetamine. Tööks vajalik abivahend, töökoha kohandamine ja tugiisiku teenus. Tööandjate nõustajad Külliki Bode, Tom Rüütel, Kristo Ringas, Katariina Varendi, Eesti Töötukassa.  Tööandja kogemus. Sven Aluste, Equilibre MTÜ

11.30 - 12.30   Töö- ja tervishoiuarst – partner tööandjale. Kuidas rääkida töötaja tervise probleemist nii, et kõik võidavad? Töötervishoiuarst ja haigla juht Andres Müürsepp, AS Järvamaa Haigla

Küsimused – vastused

12.30 - 13.15   lõunapaus
13.15 - 14.30   Vaimne tervis meeskonnas. Tööalane läbipõlemine, stress - kuidas seda ära tunda ja ennetada. Veronika Pillesaar, tööandjate nõustaja, Eesti Töötukassa

14.30    seminari lõpetamine

 

Seminaril osalemine on tööandjatele tasuta ning vajalik on eelnev registreerimine VEEBIVORMI kaudu või e-postil aleksandra.kazakova@tootukassa.ee hiljemalt 25. septembriks 2020.

Oleme valinud piisavalt suure ruumi, on tagatud desinfitseerimisvahendid. Ruumil on juurdepääs ratastooliga.

Järgime ürituste korraldamisel Eesti Vabariigi Valitsuse ja Terviseameti korraldusi. Palun ära osale seminaril, kui oled haige või oled viimase 14 päeva jooksul tundnud ennast halvasti või viibinud lähikontaktis COVID-19 positiivse inimesega.

 

Täpsem info

Aleksandra Kazakova
Järvamaa osakond, tööandjate konsultant
385 9162, 5362 9214
Aleksandra.Kazakova@tootukassa.ee