Järvamaa Ettevõtlusnädala neljas päev – ettevõtluskohvik

Neljapäeval ehk ettevõtlusnädala neljandal päeval kogunes Paides Wabakohvikusse paarkümmend naist, kellel oli motivatsiooni ja võimalust kiire elutempo kõrval tulla vestlema ja kuulama koolitajat - Evelin Org, kes rääkis teemal „Bränd nimega SINA". Koolitaja andis praktilisi ülesandeid persoonibrändi loomiseks ja arendamiseks ning jagas igale osalejale oma raamatu. See raamat on mõeldud eelkõige kõigile neile, kes soovivad enda ja oma töötajate kaudu ettevõtte käivet, kasumit ja firma väärtust kasvatada.

Veetsime mõnusa pärastlõuna, nautisime meeldivat kohvi ja mõnusat keskkonda. Saime inspiratsiooni erakordsetest naistest ja koolitajast ehk inimestest meie ümber, kellel oli hulganisti teadmisi, kogemusi ja mõtteid, mida teistega jagada.

Järvamaa Arenduskeskus tänab kohaletulnuid, vastuvõtjat Wabakohviku rahvast ja eriti koolitajat, kes kõik lõid meile meeldejääva emotsiooni.  

Aitäh!

Üle-eestiline Ettevõtlusnädal jätkub nädala lõpuni ja finaaliks on Järvamaal ettevõtete tunnustamisgala, 9.oktoobril Paide Raekojas. Auhinnagalat on võimalik jälgida otseülekandena Järva Teataja digilehel.

 

Ettevõtlusnädala läbiviimist toetab Euroopa Regionaalarengu Fond.