EAS ja Civitta kutsuvad Tööstushäkile – tule üksi või tiimiga!

 

 

 

 

 

 

Võimenda digitaliseerimisega ettevõtte kestlikku arengut Tööstushäkil 25.-27. novembril 2021 Pärnus, Tartu Ülikooli Pärnu Kolledži hoones. 

Tööstushäkk on kolmepäevane häkaton tööstusettevõtete ja IT-ettevõtete esindajatele ning valdkonna huvilistele. Seal saab mentorite toel intensiivselt arendada oma väljakutsetele ja ideedele vastavaid digitaalseid lahendusi, mis aitavad tööstusettevõtetel olla jätkusuutlikumad ehk kestlikumad. Samuti suurendada tööstusettevõtete võimekust tõsta tootlikkust, läbi kestlike digitaalsete ja automaatsete lahenduste. Startuppidel ja teenusepakkujatel on aga hea võimalus arendada välja just tööstusettevõtetele sobivaid digitaalseid lahendusi koos tulevaste klientidega.
Üheskoos sõnastatakse iga konkreetse tööstusettevõtte ideed või väljakutsed ning töötatakse välja tööstusettevõtte protsesside optimeerimist ja kestlikkust toetava tehnoloogilise lahenduse prototüüp.

Tööstushäkile on oodatud osalema

● Tööstusettevõtete esindajad;
● IT-ettevõtete esindajad, kelle töötajatel on tööstuse digitaliseerimise alased oskused ja kogemused (nt tarkvara- ja riistvara arendajad, graafilised disainerid, liidese disainerid);
● Teised tööstusettevõtetega seotud sihtgruppide esindajad (nt startupid, inseneribürood, haridusasutused, tööstusvaldkonna teadus- ja arenduskeskused, erialaliidud ja klastrid);
● Antud teema vastu huvi tundvad eksperdid, tudengid ja kestlikkuse huvilised.

Tööstushäkil osalemine on tasuta ja ei arvestata VTA (vähese tähtsusega abi) määrast.

REGISTREERU SIIN 

Tegemist on Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EASi) poolt ellukutsutud häkatoniga, mille ellu viimisel on partneriks CIVITTA Eesti AS ja toetajateks Pärnu LinnTartu Ülikooli Pärnu Kolledž, Pärnumaa Ettevõtlusinkubaator ning Pärnumaa Arenduskeskus.

 

Ürituse rahastajateks on Euroopa Regionaalarengu Fond.

 

Uudise koostas
Kristina Gudinas
kristina@jarva.ee