« Tagasi

Konkurss "Eesti Parim Toiduaine" ootab osalejaid 26. veebruarini

Sel aastal korraldab Eesti Toiduainetööstuse Liit konkurssi „Eesti Parim Toiduaine" juba 27. korda. Iga-aastase toiduainete konkursi eesmärgiks on tutvustada tarbijatele uusi tooteid, innustada tootjaid tegelema tootearendusega ning anda märgiga parimatele tunnustatud kvaliteedimärk.


Konkursile esitatavad uued tooted väikeettevõttelt peavad olema:
· toiduainetööstusettevõtte poolt Eestis toodetud;
· toodud Eesti turule ajavahemikus 01.01.2020-31.12.2020 ning olnud müügil jaevõrgus;
· uued tooted (ettevõtte, toiduainetööstuse või toiduturu suhtes uus või tehnoloogiliselt uuendatud toode k.a. pakend);
· toodetud ettevõttes, kus töötab kuni 50 töötajat ja mille aastakäive ei ületa 10 miljonit eurot.


NB! Tööstusliku tootmise alla ei kuulu eraelamus tootmine.

Konkursi tingimused on leitavad SIIN

 

 

Ruth Aarma
juhataja
ruth@jarva.ee
GSM 5066140