Koolitus koosneb neljast iseseisvast moodulist, igaüks pikkusega 3 - 3,5 akadeemilist tundi. Toiduhügieeni algõppe läbimise kohta saavad osalejad tunnistuse. Samuti saavad osalejad abimaterjalid, mille alusel ise enesekontrolli (EK) plaani koostada.
Eesmärk:
Suurendada Järva- ning Raplamaa kodu- ja hobikokkade teadmisi toidukäitlemise osas, toetada nende paremat hakkama saamist kohalike toitude pakkumisel, samuti nende tegevuse kooskõlla viimist valdkondliku seadusandluse ja nõuetega, luua parem stardiplatvorm isikliku ettevõtlusega alustamiseks.
Koolitaja on Hilja Pillisner ning koolitus on osalejatele tasuta.
Koolitus toimub Zoom keskkonnas. Koolitusele registreerunutele saadetakse enne koolituse algust sisselogimise link.
Koolitust korraldatakse ja rahastatakse LEADER tegevusgruppide Järva Arengu Partnerid, Lõuna-Järvamaa Koostöökogu ja Raplamaa Partnerluskogu koostööprojektist "Keskpõrandale kokku".