« Tagasi

11. aprillil esineb Ülli Kukumägi Järvamaa Ettevõtete Akadeemias

Aprilli seminari teemaks on "Mõtte jõud - emotsioonid, reaktsioonid ja enesehinnang" ja see toimub Paide Wabakohvikus kell 12-16. 

 

Mõtted on ainsad, mis täielikult meile kuuluvad: vaid meie ise saame neid muuta ja kontrollida. Optimeerides mõtteviisi, suudame keskenduda sooritusele, saavutame lihtsamalt eesmärke, oleme tervemad, säilitame rahu keerulistes situatsioonides ja palju muud - seega oleme edukamad igas valdkonnas.

  • Kuidas tuvastada, millest tegelikult mõtleme ja mis seda põhjustab?
  • Kuidas teadlikult saame läbi suhtumiste mõjutada enda emotsionaalseid reaktsioone?
  • Miks me eesmärke ei suuda saavutada?

Ülli Kukumägi on pikaajalise kogemusega verbaalse ja mitteverbaalse kommunikatsiooni koolitaja ja nõustaja ning juhtimisteaduste doktorant, kes on õppinud nii psühholoogiat, NLP-d, sõltuvushäirete ravimetoodikaid, lahenduskeskset lühiteraapiat, hüpnoteraapiat kui ka kehakeele dekodeerimist erinevate rahvusvaheliste ekspertide juures, sh Paul Ekman International Groupis. Tal on pikaajaline avaliku esinemise praktika konverentsidelt, seminaridelt ja televisioonist. Ülli klientide hulka kuuluvad nii Eesti era- kui riigiettevõtted, sh haiglad, koolid, pangad, omavalitsused. Loe lektori kohta täpsemalt www.bodylanguageacademy.ee

 

REGISTREERI ennast seminarile esimesel võimalusel (hiljemalt 8. aprill)

Seminaril osalemisega kinnitan, et olen teadlik ja nõustun, et koolitusel osalemise toetust käsitletakse vähese tähtsusega riigiabina (VTA). Loe juurde https://www.rahandusministeerium.ee/et/riigiabi. Registreerumisel kinnitab osaleja, et ettevõte ei ole raskustes ning nende VTA saldo lubab antud abi taotleda.  
 
Järvamaa Ettevõtete Akadeemia toimub PATEE (Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtluse edendamiseks) projekti raames ning Euroopa Regionaalarengu Fondi ja Järvamaa Omavalitsuste Liidu toel.
 
Uudise koostas
Kristina Gudinas
kristina@jarva.ee