« Tagasi

Järvamaa Ettevõtete Akadeemia kutsub koolitusele "Kuidas olla energiakulutõhusam? LEAN kallakuga tootmisjuhtimine"

Järvamaa Ettevõtete Akadeemia kutsub Andres Kase koolitusele Kuidas olla energiakulutõhusam? LEAN kallakuga tootmisjuhtimine. 

Asukoht: Väätsa Rahvamaja (Pikk tänav 3, Väätsa alevik, Türi vald)
Aeg: 25. oktoober 2022 kell 10.00-16.00

Sihtgrupp: tootmisjuhid, era- ja avaliku sektori teenindus, kesk- ja operatiivtasandi juhid ja mikro-, väike- ja keskmise suurusega ettevõtete meistrid 

Miks osaleda?

Andres Kase "LEAN kallakuga tootmisjuhtimise" koolituspäev sisaldab endas nii strateegilise, taktikalise kui ka operatiivtasandi juhtimiskogemuse aspekte.

Veelgi enam – kuidas kõik kolm oleks omavahel hästi ühendatud.
Peamine tähelepanu sellel, kuidas tagada plaanide elluviimine ja kulutõhus tegutsemine - teha vähemaga enam, raisata vähem ja olla paremini valmis keerukamateks aegadeks.

Koolituspäeval saab osaleja ülevaate suurimatest kadude tekitajatest – nn „kolmest koerast", räägime vähemalt seitsmest raiskamistest Sinu ettevõtluses, praktiseerime 5S-i ja tutvume teiste lihtsamate süsteemse juhtimise meetmetega - Kaizen, JIT, standardne töö.

Tootmisjuhtimine teeb ja annab palju enam kui oodata oskame. Tänasel päeval kõnetab meid tihti LEAN juhtimine, LEAN tootmine. Koolituspäev on hea kombineering tootmisjuhtimisest, LEAN juhtimisest, süsteemsest juhtimisest. 

Maailm muutub ja areneb kiiremini, kui kohaneda jõuame!
Tööstus, teenindus, põllumajandus, haridus, meditsiin, vm valdkond. Avalik sektor või erasektor. Me räägime pea igal ajastul, et puudu on oskustööjõust, headest juhtidest, spetsialistidest - tootlikkus on madal ja palgakasv sellest kiirem.

Täna on see kõik vürtsitatud energiahindadega, millel on mõju pea igale teisele tootmissisendile. Koolituselt saab nippe, kuidas olla tootlikum ja vähendada Sinu ettevõttele oluliste kulude osakaalu omahinnas. 

Koolitaja omab laialdast tööstusjuhtimise kogemust nii väike-, kesk-, kui ka suurettevõtte baasil. Kohalikul kui ka globaalsel tasandil. Samuti omab Andres Kase 20 aastast LEAN juhtimise teadmist ja praktilist kogemust. Viimased 8 aastat mobiilse juhtimisteenuse, koolitamise ja konsulteerimise kogemus. 

Loe koolitaja kohta täpsemalt: https://tootmisjuhtimine.ee/#koolitaja

Päevakava:
09.30 - 10.00 Kogunemine ja tervituskohv
10.00 - 12.00 Koolitus
12.00 - 12.30 Lõuna
12.30 - 14.45 Koolitus
14.45 - 15.00 Kohvipaus
15.00 - 16.00 Koolitus ja päeva lõpetamine

Osalemine vaid registreerumise alusel.
Järvamaa Ettevõtete Akadeemia koolitusel* osalemine on TASUTA.
Järvamaa Ettevõtete Akadeemia kohtumise eesmärk on anda teadmisi, inspiratsiooni ja jagada kogemust ettevõtjatele, kellel on huvi arendada oma olemasolevat ettevõtet või ärimudelit.

Registreerimine avatud kuni 23.10.22 SIIN

* Seminaril/koolitusel osalemise toetust käsitletakse vähese tähtsusega riigiabina (VTA).

Järvamaa Ettevõtete Akadeemia toimub PATEE (Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtluse edendamiseks) projekti raames ning Euroopa Regionaalarengu Fondi ja Järvamaa Omavalitsuste Liidu toel.

 

Uudise koostas:

Triin Randväli
Tootmisettevõtete koostöövõrgustiku koordinaator
554 1625 
triin@jarva.ee