Põhjaka mõisas avatakse Eesti toidu kuu
Eesti toidu kuu avamisüritus toimub augusti eelviimasel päeval Eesti Toidupiirkonnas 2022 Järvamaal Põhjaka mõisas . Eesti toidu kuud tähistatakse, et tõsta kohalik toit ja...
Järvamaa, Viljandimaa, Põltsamaa valla ja Tõrva valla turismiküsitlus
Oled oodatud küsimustikule vastama, kui oled viimase poole aasta jooksul külastanud sihtkohti Järvamaal, Viljandimaal, Põltsamaa vallas või Tõrva vallas ning tegemist pole sinu peamise...
Turismiettevõtete arenguprogramm keskendub teenuste arendamisele ja koostööprojektidele
Ootame külalislahkuse arenguprogrammiga liituma turismiettevõtteid, kellel on soov edendada külalislahkust ning tõsta seeläbi külastajate rahulolu ning ettevõtte ja sihtkoha konkurentsivõimet! ...
Eesti Peakokkade Ühendus tutvub toidupiirkonnaga
Suvekuu viimasel nädalavahetusel, 28. ja 29. augustil, liiguvad Järvamaal ringi Eesti Peakokkade Ühenduse liikmed, et tutvuda Eesti toidupiirkond 2022 Järvamaaga. Eesti Peakokkade...
Kurjailma festival keskendub toiduüritustele
Kurjailma festival 3.0 toimub septembrikuu jooksul Järvamaal ja on kokku pandud ajaviitelise olemusega erinevatest üritustest, millest on oodatud osa võtma nii kogukonna liige kui ka kaugemalt...
Rahvusvahelise ökomärgise Green Key järgmise veebiseminari teemaks on "Energia"
Rahvusvahelise ökomärgise Green Key taotlusvoor kestab 2022. aasta maist novembrini. Selle aja jooksul on turismiettevõtetel võimalik osaleda Stockholmi Keskkonnainstituudi (SEI) Tallinna...
Kurjailma festival kutsub üritusi kirja panema
SA Järvamaa ja Järvamaa LEADER tegevusrühmad kuulutavad, et Kurjailma festival tuleb taas! Sellel aastal on üritus planeeritud 3. septembrist 2. oktoobrini. ...
Vargamäe muuseum kaasab kohalikud noored Järvamaa toidupiirkonna tegemistesse
Noortejuhi Elen Pendi eestvedamisel on Albus juba mõnda aega tegutsenud noorte kokandusklubi. Seda märkas ka Tammsaare muuseum Vargamäel, kelle eestvedamisel loodi muuseumit, noori ja Järva...
Maitsete maakond võõrustas toiduajakirjanikke
Järvamaal liikus 14.juunil ringi ja tutvus käesoleva aasta Eesti toidupiirkonna maitsetega Eesti juhtivate ajalehtede ja -kirjade toidust kirjutavaid ajakirjanike, toidublogijate ning...
Järvamaa turismiettevõtjat iseloomustab toimekus ja parenduskihk
Ilusal päeval, kui päike paistab ja soojendab enneolematult kuumalt, tekib inimestesse reisikihk ning bussi potsatades sõidetakse silmapiiri taha uudistama vastseid paiku. Esmaspäeval,...