Noore spetsialisti stipendiumi väljaandmine ootab tuge

SA Järvamaa Kogukonnafond annab välja Järvamaa Noore spetsialisti stipendiumi, mis on tunnustuseks tublidele noortele kes töötavad ja elavad Järvamaal.

Haritud ja oskustega noorte spetsialistide olemasolu on oluline nii igale ettevõttele kui ka kogukonnale tervikuna. Hakkajad, tublid ja oskustega noored on kogukonna arengu pant. Noori spetsialiste tunnustades ja esile tõstes anname eeskuju veel õppivatele noortele – iga amet on väärt head tööinimest ning me ootame neid tagasi Järvamaale.

Noore spetsialisti stipendium on asutatud 2005. aastal ning selle eesmärk on toetada noorte ja haritud spetsialistide tööle ja elama asumist Järvamaale ning väärtustada erinevaid ameteid. Eelmisel aastal said stipendiumi Koeru Arstikeskuse pereõde-ämmaemand Mari-Liis Pihlak, Jalax AS IT administraator Pille Männiste ja Eesti Pagar AS logistik Kadi Oeselg.

Stipendiumi suuruseks on 600 eurot ning varasemalt on selle pälvinud 24 noort.

Stipendiumi väljaandmiseks ootame ettevõtjate ja eraisikute annetusi: SA Järvamaa Kogukonnafond a/a EE642200221023628002 Swedbank, selgitusse märgi "noor spetsialist".

Õigus stipendiumile kandideerida on kõigil kuni 30 aastastel kõrgkooli või kutseõppeasutuse lõpetanud spetsialistidel, kes on konkursi väljakuulutamisele eelneva viie kalendriaasta jooksul asunud tööle Järvamaale.

Täpsemalt vaata: stipendiumi statuudist

 

Lisainfo

Valev Väljaots
SA Järvamaa Kogukonnafondi nõukogu esimees
ekspert@kogukonnafond.ee
53 95 1057