Järvamaa Ettevõtete Akadeemia tõi ettevõtjad virtuaalsesse koolipinki

18. novembril toimus ettevõtjatele III seminar sarjast „Järvamaa Ettevõtete Akadeemia" ning praegust olukorda arvestades toimus seminar veebi vahendusel.

Päevateema oli "Ettevõtlus ja innovatsioon" ja seda olid lahti mõtestama kutsutud oma ala asjatundjad.

Kaisa Hansen, kes töötab uusettevõtluse juhina TalTech Mektory Innovatsiooni- ja ettevõtluskeskuses, rääkis Mektorys pakutavatest teenustest ja tõi palju häid näiteid. Lisaks tutvustas ta põgusalt ringmajanduse ja EL Roheleppe temaatikat. Rääkides roheteemadest ja keskkonnahoiust, seisneb Kaisa arvates kõige suurem väljakutse aga selles, kuidas inimeste harjumusi muuta.

Tänu omandatud teadmistele ja kogemustele, on Kaisa ise käivitanud ​2 start-up'i (3cular ja CompAct), ühe MTÜ (Circular Economy Estonia) ning läbinud erinevaid ​idu-ettevõtetele mõeldud ​arenguprogramme.

Marti Arak inseneribüroost DeltaE kõneles lähemalt tööstusettevõtete energiainnovatsioonist. Oma koolitusel keskendus ta tootmiskomplekside energia- ja kõrvalkulude vähendamisele valdkondades, kus on võimalik saavutada reaalsed tasuvusajad vähem kui viie aastaga.

Marti on TTÜ magistrikraadiga mehaanika- ja tootearendusinsener, kes omab kaheksa-aastast tugevat müügi-, turundus- kui ka projektijuhtimiskogemust. Juhtimiskogemused ning inseneri kompetents on andnud Martile võimekuse eest vedada ka Euroopa suurimat robotivõistlust Robotex.

Järgmine Ettevõtete akadeemia seminar toimub kolmapäeval, 16.detsembril kell 15.00

 

* Koolitustel osalemise toetust käsitletakse vähese tähtsusega riigiabina (VTA).

Järvamaa Ettevõtete Akadeemia toimub PATEE (Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtluse edendamiseks) projekti raames ning Euroopa Regionaalarengu Fondi ja Järvamaa Omavalitsuste Liidu toel.

Koolituste koordinaatoriks on Kristina Gudinas.

Küsimuste korral helista telefonil 5039073 või e-post: kristina@jarva.ee