SA Järvamaa ridadesse lisandus turundus- ja kommunikatsioonijuht

SA Järvamaa tervitab oma uut liiget – Kristi Medarit, kelle ülesanneteks saavad olema muu hulgas turundus- ja kommunikatsiooniplaani koostamine ning selle elluviimine, veebilehe ja sotsiaalmeedia kanalite haldamine ning igapäevane meediasuhtlus.
Kristi võtab SA Järvamaale tööle asumist kokku nii: "Peale seitset aastat oma ettevõttes ja kodukontoris töötades leidsin, et oleks aeg vastu võtta uusi väljakutseid, rakendada oma oskusi laiemalt suuremas meeskonnas, kellel on ühine eesmärk. Mul on väga suur au liituda just SA Järvamaa meeskonnaga, sest kogukonnakeskus, koostöö arendamine ja isikliku arengu soosimine on need väärtused, mis mind töökeskkonnas sümpatiseerivad. Ja peale esimest töönädalat võin kinnitada, et meeskond on väga professionaalne, asjatundlik, sõbralik ning suurepäraselt koostöötav, mis teeb esimest korda avalikus sektoris ja uues ametis töötamise palju hõlpsamaks."
Lisaks digiturundusele, veebidisainile  ja kodulehtede tegemisele on Kristi pidanud ka teisi ameteid - front-end arendaja, hotellis telefoni administraator, klienditeenindaja ja nooruses kurgikorjaja. Samuti on haridus kirju - filosoofia bakalaureus, veebidisaini kutseharidus ja aianduse magister. "Igasugune teadmine ja oskus on oluline ning ma olen kindel elukestva õppe austaja. Kui maal elamisega kaasnevate toimetuste ja töö kõrvalt aega üle jääb, meeldib mulle veel käsitöö ja korilusega tegeleda ning lihtsalt puhata ja loodust nautida," lisab ta.
SA Järvamaa tervitab Kristi Medarit oma meeskonda ning ootab tema panust organisatsiooni missiooni täitmisel ja Järva maakonna arengusse.